Stoelmassage in Zeeland

Uw personeel is het kapitaal van uw onderneming
Zij hebben de kennis en deskundigheid die nodig is voor uw bedrijfsvoering. Ongetwijfeld is het voor U dan ook van groot belang dat zij niet alleen gemotiveerd zijn om hun kennis op peil houden, maar ook dat ze gezond zijn en ontspannen hun werk kunnen doen.


Loop geen onnodig risico

Werknemers die niet ontspannen zijn, lopen het risico last te krijgen van allerlei fysieke klachten. Maar ook uitval door stress is een dreigend gevaar. Dit gaat ten koste van de productiviteit en effectiviteit. Echter, het omgekeerde is ook waar. De productiviteit en effectiviteit neemt toe als uw medewerkers zich goed voelen.


Wat kunt u doen?

Geef iedere medewerker een korte stoelmassage. Dat kan eenvoudig bij u op de zaak. Het resultaat zal u verbazen! Een stoelmassage kan ervoor zorgen dat men nieuwe energie krijgt en zich ontspannen, opgefrist en alert voelt.

Stoelmassage kan op verschillende manieren van toepassing zijn voor uw bedrijf:

 • Als blijk van waardering voor uw werknemers, bijvoorbeeld als beloning bij hoge werkdruk
 • Ter preventie en behandeling van RSI gerelateerde klachten
 • Ter vermindering van stress
 • Als gewilde publiekstrekker op uw beursstand
 • Als origineel relatiegeschenk
 • Bij jubilea, bedrijfsfeesten, Secretaressedag

Een stoelmassage, die bij u op kantoor wordt aangeboden, wordt uitgevoerd in een speciaal hiervoor ontworpen, ergonomische massagestoel. De massage duurt in de regel 15-20 minuten en wordt door de kleding heen gegeven. De masseur neemt zelf alle benodigde materialen mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een verwarmde, schone ruimte. Indien mogelijk een aparte kamer met voldoende daglicht en enige rust. Verder een vrij vloeroppervlak van ongeveer 3 x 3 meter.

Indien van toepassing, zorgen wij voor:

 • intekenlijsten voor deelnemers
 • informatie materiaal over stoelmassage
 • intake formulieren en registratie van de vorderingen


Er kan een gratis vrijblijvende demonstratie worden gegeven wanneer er serieuze interesse is voor stoelmassage op contractbasis. De vrijblijvende demonstratie is voor maximaal 2 personen. 
Deze worden in eerste instantie aan u gefactureerd. Bij een vervolg op regelmatige basis worden de proefmassages in mindering gebracht op de volgende facturen.

Wilt u een offerte of meer informatie ontvangen over stoelmassage op de werkplek, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0118-700287 of een e-mail sturen naar [email protected] .

Stoelmassage is niet alleen een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde voor uw personeel.
Aangezien de werkgever een contract afsluit met de stoelmasseur en deze betaalt, is het bedrijf dus afnemer van de prestaties. Om deze reden heeft de werkgever, op grond van artikel 15 van de Wet op de omzetbelasting 1968, recht op aftrek van voorbelasting. Deze voorbelasting betreft de 21% btw die over de diensten van de stoelmasseur en de eventuele reiskostendeclaratie betaald wordt.


Ten tweede kan het gehele factuurbedrag excl. de btw als bedrijfskosten opgevoerd worden door de opdrachtgever. Zodoende wordt er minder inkomstenbelasting betaald.


Bovenstaande is overigens alleen aftrekbaar als wordt voldaan aan de volgende condities:

 • De opdrachtgever heeft de stoelmassage in een ARBO-plan staan waarin duidelijk  gemaakt wordt dat dit een positieve uitwerking heeft op de werknemer
 • De stoelmassage vindt plaats tijdens werktijd
 • De werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd voor de stoelmassage

Contact Industrial Services

“Lianne komt sinds oktober 2011 één maal per maand op kantoor een stoelmassage geven. De eerste keren algemeen maar de laatste keren waren dat zeer gerichte massages op die plekken waar extra zorg nodig was. 
De massages geven een direct resultaat en werken langere tijd door. Klachten worden minder of blijven een zekere periode uit. Zo hebben wij de massages ook opgenomen in ons Plan van Aanpak. 
In hectische perioden waarbij weinig ontspanning is buitenom het werk is de massage van Lianne iets waar wij iedere keer weer naar uit kijken en waardoor we ons nadien ook echt weer beter voelen. Een aanrader voor ieder bedrijf.”

 

Miranda Barten

 

Camping Oranjezon

 “Sinds kort komt Lianne elke 2 weken langs om onze medewerkers een behandeling te geven op de massagestoel. De eerste reacties zijn goed, Lianne pakt bepaalde klachten gericht aan en de mensen die de massages ondergaan merken duidelijk verschil. Daarnaast is het natuurlijk ook even een heerlijk moment van ontspanning tussen de drukke werkzaamheden door.”

 

Sara Pouwer